Sunday, December 16, 2012

Rindu Awak Sangat !

Assalamualaikum hubby ...
Firstly, sayang nak cakap yang sayang "tak sihat"
  • sayang tahu bie tahu yang syg tak sihat .. Hubby, awak jgn demam macam sayang tau ... Awak bolehh rindu saya . tapi, jgn demam oke . Insyaallah i'll get well soon . Doakan syg sihat . Awakkkkkkkkk ! tolong lah jgn tinggal syg mcm nie tau .. Saya sayang awak bie .. Saya tahu, dulu saya "benci" awak ... tak suka awak . tak ske dgn cre awak . Tapi, sekarang dh lain . Bila benci tu dh jadi sayang, awak lh selamanya dalam hati saya .. Bialh dlu saya penah benci awak ke, tak ske awak ke, kutuk awak ke kan .. Sebab sekarang saya dh "SAYANG AWAK" 

Hubby ...
Awak kt ruma jge diri tau :)
Jangan nakal-nakal yeaaaa .. Jadi bdk baik tau .
Bie, sebelum terlupa syg nk ckp "terima kasih" kat awak ..
Sebab awak dh help tolong saya cukupkan cross ..
klu tak ? syg tak tahu lh .. Maaf,tak mampu dapat nk tunggu awak habis cross then balik sesame .. Syg harap bie faham *buat muka coomei*

okeeeeee ..
Jam menunjukkan 1.58am dan dua minit dari sekarang tepat pukul 2pagi .. OHh ! Hari dh pagi .. Good Morning bie *tarik hidung*
Cemburunyeee tengok awak tido bie .. Tapi, tenang hati bila tengok awak tido . Kalau awak cakap, awak tenang tengok syg makan habis . Nie, syg nk ckp pulak .. Syg tenang tengok hubby tido tanpa gangguan . Btw, nk tgk awak pkai bju belang-belang waktu kt Teluk Intan nanti yea bie *kenyit mata*
heheheheee :)

2am - 16.12.2012
Perenggan terakhirrrr nie tau :)
Bie syg nk ckp yang syg Rinduuuu Rinduuuu Rinduuu kt biee ..

Ayat romantik terakhir,
I Loveeeeeee You Hubby *buat muka comel*

Selamat Malam :)
Sweeett Dreammm ..
Mimpi daku dalam tidurmu *ceewahhhhhhhhh*





                                                       Miss You !
                                                         XOXO 

No comments:

Post a Comment